trettioförsta augusti tvåtusentio

Vi är framme och vi lever! Hostelet ligger femtio meter från Bayswater tube station (skönt med tanke på packningen). Vi bor i ett rum som är ungefär lika stort som mitt (dvs ganska litet)men rymmer på nåt sätt tjugo sängar. Här kommer ingen sova gott när jag börjar snarka.......Men vi undrar: visst är det lugnt att dricka vattnet här?

Jag undrar även: pappa, kan du ta reda på om och i så fall hur mycket det kostar för mig att ta ut pengar och betala med mitt kort här?

Hoppas allt är bra hemma. Imorgon ska vi upp sju för en powerwalk i Hyde Park och för att kolla omgivningarna lite. Vi är inte lika bra på engelska som vi trodde... Kram!

trettionde augusti tvåtusentio (två)

Vi sitter på arlanda och har just ätit en stor lunch på donken. Tog vår nya favorit: cheesburgare utan kött och gurka men med mcfeastsås, sallad och tomat. Mycket gott. Vi planerar att äta samma sak till middag innan vi åker.

Nu ska vi packa om våra väskor en sista gång och skriva upp lite telefonnummer till lägenheter, jobb osv som vi ska ringa imorgon. Vädret verkar lite ostadigt vilket inte bådar gott inför kommande flygresa... aja. nästa gång vi hörs är vi förhoppningsvis på engelsk mark. hejdå sverige.

trettionde augusti tvåtusentio

Vi är hos Matildas moster, har spridit ut hela packningen på golvet för att kunna sortera ut det vi inte måste måste måste ha med oss. Min väska är jätteosmidig, kan knappt ta mig fram med den (undrar verkligen hur det kommer gå när vi kommer fram till Heathrow). Note to self: res aldrig med en sån väska igen.

Mamma och pappa: jag har en kasse med kläder som jag lämnar här, tror Anna-Carin kan ta med den hem när hon kommer hit nästa gång. Har även mitt sim-kort hos Julia och Olivia, samt Agnes stövlar, mina sandaler och en av era korgar.

tjugofemte augusti tvåtusentio

Det här blir som en resedagbok för London nu. Mest för familj och vänner som är intresserade av vad vi gör oavsett hur spännande eller icke spännande det kommer vara. Agnes: visa mamma och pappa hur man sparar en adress i bokmärken eller favoriter, annars kommer de inte komma ihåg hur man går in här.. Imorgon åker vi!!!! Till Stockholm i alla fall.

RSS 2.0